Új Major

2016.04.17 22:55

Adjon Isten!

A tanyánk utáni érdeklődéseket köszönöm, sajnos legtöbben még csak a megnézésig sem jutottak el. Számomra fontos, hogy ki veszi meg a tanyát, mert szomszédok leszünk és a jó-szomszédság manapság sokat ér.

Azt hiszem a tanya végül is gazdára talált.
Bár még nem kötöttük meg a szerződést, de az érdeklődő család nagyon elszánt és bízom bennük. Szimpatikusak, főleg az elszántságuk, ezért már nem tárgyalok a tanya eladásáról. Nekik még el kell adniuk egy ingatlanukat, nekem még kutat kell fúrnom az új tanyámon, így most a türelmet gyakoroljuk.

Természetesen bármi közbejöhet, de bízom benne, hogy ez az év változásokat hoz. Addig amíg itt lakunk ugyanúgy fogadunk vendégeket, érdeklődőket és szervezünk programokat. Nyár közepéig biztos... Műveljük a kertet, a fák is meg lettek metszve, de lehet, hogy mi már máshol szedjük a gyümölcsöt. A Jó Gazda, azonban az utolsó pillanatig gazdája a rábízott értékeknek...

Terveink szerint a jelenlegi segítőink ez alatt megteremtik új életterüket az Új Majorban és a Vár-hegyen, illetve megépül a mi új életterünk is. Mindhárman, teljesen szolgáltató mentes, a természetbe a lehető legjobban beleilleszkedő otthonteremtésben gondolkodunk, tehát saját kút, szigetüzemű alternatív rendszerek, dombházak, stb.

A helyzet mostanság napról napra változik, ahogyan a természet, ezért keveset publikálok.

Áldás, az úton-járókra és útkeresőkre!