REND. RENDSZER, REND-SZER,

2014.01.03 09:19

 

Érdekesen változnak a dolgok körülöttem...

Öt éve az egyik legkedvesebb tanítványom azt mondta: "Ne beszélj ezekről a dolgokról nekem, nem tudok aludni tőlük. Úgy sem tehetek semmit..." 

Most pedig, a Mária napi találkozón már a "szakértők" között ül, hiszen ő is elindult, talán még éppen időben.

 

Öt év alatt eltávolodtak a tanítványaim, barátaim, családom. Az emberi kapcsolataim 98%-át felszámoltam. Értetlenül néztek, de olyan is volt aki lenézett, szinte megvetett azért, mert kiköltöztem tanyára. Most meg lassan éled a völgy, mindenfelől jönnek az emberek. A falvakba is rengeteg az új betelepült, a "gyüttment", a tanyákon is egyre több az idegen. 

 

Jönnek az emberek és belekezdenek, de félek, hogy a valóságban nem csinálnak semmit. 

Nem hoznak változást sem ide, sem saját életükbe...

 

Azt látom, hogy sokan kiköltöznek és belekezdenek valamibe

A mai ember alapvetően agy-mosott, irányított, gondolkodását nagyban befolyásolják. Az embert cselekedeteiben sok dolog befolyásolja: amit lát, hall, ízlel, érez, gondol... Ha végigvesszük sorban, azt látjuk, hogy minden érzékszervünkön keresztül - legyen az külső vagy belső - irányítanak, befolyásolnak minket. Annyira, hogy az életünk részévé vált a befolyásoltság, e nélkül már nem is tudnánk létezni.

 

Így aki elindul, az is befolyásolt állapotban érkezik. Ködös álmok, elképzelések, melyeket folyamatosan erősítenek. 

"Tanyapályázat, fenntartható fejlődés, bio, öko, megújuló, zöld energia" stb. Mind ilyen irányított, manipulált fogalmak. 

A valóságban semmi közük sem Istenhez, sem a természet rendjéhez. Ember találta ki őket és emberek manipulálják folyamatosan. 

Mintha egy szelepen engednék ki a gőzt, át egy másik tartályba. A valóságban nem történik semmi.

 

 

Rend, Rendszer, Rend-Szer

Az emberek Rendszerben léteznek. A mai ember nem is tud máshogyan. Ez természetes lenne, de a rendszert az ember teremtette és ő irányítja. Ez nem a természet rendszere. 

 

 

A globális rendszer döglődik. A benne lévő emberek közül sokan úgy érzik, hogy már nincs benne helyük, nem tetszik a rájuk osztott szerep. Lehet, hogy az egészségi állapotuk romlása, az energiák (szeretet) hiánya, vagy valamilyen elnyomás miatt a kiutat keresik. A keresés módja azonban a gondolkodás, az ötletelés. Ez pedig csak az érzékelésünk egyetlen szelete, nincs benne például a megfigyelés. Így a döntés amit hozunk nem lehet teljes, valószínűleg rossz irányba visz, hiszen érzékszerveink - amelyeket már felsoroltam -  eltömődtek, manipuláltak.

 

Teremtünk hát egy újabb rendszert. Kitaláljuk. 

Meglehet, hogy ehhez összeolvasunk dolgokat, megnézünk videókat, főleg az internetről töltjük le az információt. Azaz visszanyúlunk a Mátrix könyvtárába, hogy felépítsük az új világunkat, melytől a boldog életet várjuk. A valóságban áteresztjük a gőzt egy másik tartályba.

 

Kiköltözünk és elkezdünk termelni, mintha eddig nem ezt csináltuk volna. 

Majd vásárlói kosarat szervezünk és elkezdünk kereskedni. Az árut szállítjuk. Gyakorlatilag teremtünk, vagy belépünk egy másik rendszerbe. 

 

 

Sokan azt mondják, a rendszeren kívül szeretnének élni. 

A valóságban ez nem igaz: csak egy másik rendszerben. De nem is helyes, mert van egy Rend amelyet a Jóisten teremtett és igazából ebben kellene élnünk.

 

Amikor kiköltözünk elkezdünk "építkezni". 

Gépeket, eszközöket veszünk, energia-rendszereket építünk. Holott az energia mindenhol körülvesz bennünket, csak hozzá kellene nyúlnunk és elvennünk amire szükségünk van. Mi azonban birtokolni akarjuk az energiát, hiszen van egy függőségünk, de a többlet drogként hat ránk. Kell nekünk az energia. Ezért gépeket építünk, naptáblákat szerelünk fel. Pedig van elegendő energia, csak nem a megfelelő konnektorba csatlakoztunk.

 

A Jóisten - vagy mindenki nevezze hite szerint - megteremtette a Rend-et. 

 

 

A Rend jó és szükséges, ha nincs, érezzük hiányát és keressük is magunk körül. 

Ha nem találjuk, akkor próbálunk kialakítani egyet magunknak. A sötét oldal - vagy mindenki nevezze hite szerint - azonban munkálkodik. Befolyásol és elhiteti, hogy a rendszer az, amit az emberek találnak ki. Ez nem azonos a természet Rend-Szer-ével.

 

Elfajzott formák vagyunk, mára szinte képtelenek vagyunk a természet rendszerében élni. Vannak elvétve emberek, kisebb népcsoportok, de Európát nézve a többség messze eltávolodott a természetes élettől. Ha mégis belekezdünk, akkor először is el kell dobnunk mindent. El kell dobni a gondolkodást és a megszokást, meg kell tisztulni, hiszen generációk folyamán rengeteg méreg szívódott fel. 

 

 

Nem kell teremtenünk semmit, csak részt kell vennünk a teremtés rendjében. 

Nem kell kitalálnunk, megépítenünk új rendszerünket (új tartályt), csak figyelnünk kell minden érzékelésünkkel. Újra fel kell fedeznünk a Rend-Szert amit a Jóisten teremtett és ebben kell megtalálnunk a helyünket. 

A Gonosz azonban mindig utánunk fog nyúlni és próbál elgáncsolni, más utakra vezetni. Az ő munkája a demokrácia, de sok helyen "szeretet mocsarakat" épít, ami csak posvány és dagonya a valódi szeretethez, a teremtő-gondoskodó szeretethez képest.

 

Megpróbálom leírni ezeket a dolgokat, de borzasztóan nehéz, hiszen már a másik oldal is ugyanazokat a szavakat használja. A szavak mögötti tartalmat lassan megváltoztatta, így amikor bólogatsz, meglehet, hogy teljesen másban erősítelek meg, mint amiben szeretnélek.

 

Ha vissza szeretnénk térni a Teremtő rendjéhez, akkor talán az a leghelyesebb, ha a figyelés mellett segítséget is kérünk ehhez. Álmokat, útmutatást, védelmet. Ki-ki hite szerint ezt imádkozza.

 

 

 

Áldás - Minden a rokonom!