Mese a Sötét Törpékről.

2017.01.11 19:22

 

Sötét Törpék? Hát igen, ilyenek is vannak, ezekről szól most ez a mese.

Rugaszkodjunk el most Ferdinándtól és a meséjétől, bár ő is biztosan találkozott sötét törpével – mint minden jóravaló ember.

 

A mi mesebeli törpéink nem tévesztendők össze a csillagászati jelenségekkel, a „sötét törpékkel”, vagy fekete lyukakkal. Bár a mi törpéink is időnként csillagnak képzelik magukat, és a valóságban is van hasonlatosság – ugyanis mindent elnyelnek. Főleg a Szeretet és Fény energiáit.

 

 

A mi sötét törpéink, inkább ilyen mini Darth Vaderek.

Főjellemzőjük, hogy sötétek, M I N D E N T Ő L sötétebbek. Úton-útfélen hangoztatják nyomorukat, nyomorúságos helyzetüket és az őket ért sérelmeket. De sosem gondolkodnak el azon, hogy miért is van ez...

A betegségeiket, szervi bajaikat akár órákon keresztül tudják részletezni. Legtöbbjük valóságban is beteg, szervi bajaik vannak, ízületi bántalmaik, de akár a fogyatékosság és a rák is előfordulhat némelyeknél. Ők ezt maguknak okozzák.

 

 

A sötét törpék kilencven százalékban nőneműek.

De hál istennek ritkán szaporodnak! 

Ha van is gyermekük, az vagy hátat fordít nekik, vagy a „világ szégyene”.

 

A sötét törpék szeretnek megbújni egy ragyogó csillag tövében.

Így Vezetők, Harcosok, Művészek és Tudósok mellett szinte mindig találunk egy-egy sötét törpét.

A sötét törpék, a fényben úgy érzik, hogy ők is részesei a fénynek. Sokszor jelentéktelen szerepeket is úgy vállalnak el, mintha a világot mentenék meg vele. Mondjuk a vacsora mellé szalvétát hajtanak, de ezt úgy teszik, mintha a legnagyobb áldozatot vállalnák.

Rendszeresen megtaláljuk őket előadásokon, fórumokon, táltos dobolásokon és különböző ünnepségeken, rendezvényeken.

 

 

Rövid idő múlva igyekeznek ők is részesülni a Fényből. Ilyenkor előtérbe tolják magukat. Igyekeznek átvenni a Gazdasszony, Harcos Amazon vagy Nagy Asszony szerepét. Eleinte apró kis kellemetlenségekkel tesznek keresztbe a ház úrnőjének. Például nem terítenek neki az asztalnál, vagy átrendezik a konyhakertjüket, beleszólva mit és hogyan. Később már nyíltan ellene támadnak.

 

A sötét törpék nem a fényben élnek.

Azt csak elszívják, de legbelül maguk a sötétség.

Fekete a lelkük és fekete a szívük. Sötétek, de törpék.

Ez frusztrálja őket. A valóságban is többnyire alacsonyak és súlyproblémájuk van. Szuszognak és izzadnak. Férfi nem tud annyit inni, hogy megkívánja őket. Aki mégis megpróbálja az öklendezve józanodik ki még időben.

 

Ha mégis behálóznak egy férfit, a kapcsolat többnyire nélkülözi a szexet. A minőségit minden bizonnyal. Ezek a kapcsolatok általában a szánalom építésre alapozódnak.

 

A sötét törpék sokszor tartanak állatot. Mindenfélét, de legfőképpen kutyát, és macskát. Ezekből sokszor egy tucatot.

Szerencsétlen állatok energiáját szívják. Ha sötét törpével találkozunk az a legegyszerűbb, ha elutasítjuk közeledését és a portára se engedjük be. Ha valahogy mégis bemászik, akkor egyszerűen mondjuk a szemébe – nem érdekel, nem hallgatlak meg, te magad vagy a sötétség! Menj innen. 

 

Sárkányfű - ez is jó a törpék ellen...

 

A sötét törpék nem bátrak – tevékenységük többnyire kimerül átkozódásban. Ez ellen bármilyen erőtárgy megvéd. Ha végképp nem akar elmenni, vágjunk hozzá egy fekete macskát. Ez szinte mindig használ...

 

 

 

- Áldás -