Kérdések..

2017.10.17 18:09

Kérdések egy elmeroggyant magamutogató Zombihoz:

 

Kedves Zombinika!

 

Régóta bennem vannak ezek a kérdések, nem tettem fel őket, próbáltam túllépni rajta.

Vannak ugyan páran, a rajongói klubodban, akiknek még nem mostad ki teljesen az agyát, és ők is kérdeznek. Te pedig HAZUDSZ, ahogy szoktál.

A „mesék” folytatásának oka – Te magad vagy. A mai műveleted is...

Ezt külön megírom „Bio-Zombi” címmel...

 

- a foto csak illusztráció - 

 

 

De most jöjjenek a kérdések:

 

Hogy van az, hogy eladod azt a földet, - 1.350.000-Ft-ért - melyről kétszer lemondtál gyermeked javára és ezt Bíróságon egyezségben foglaltad? Mellesleg ezért nem kell gyerektartást fizetned...

 

De honnan is van neked ez a földed? Mikor életedben eddig még egyetlen napot sem dolgoztál bejelentett munkahelyen? Ha téged "kisemmiztek", ha egy szatyorral (na meg 3 hektár földel, két tehénnel, két lóval, több-százezer forinttal, az összes kecskével, tyúkkal) léptél a "Nagy Szerelem útjára?

 

Apropó: hol is az a Nagy Szerelem? Megunta hogy csicskád legyen?

 

Zombinika! Hogy van ez?

 

Hogy van az, hogy édesanyáddal akarod kifizettetni új jurtád, amikor ennyi pénzt kapsz? (Megdöbbent a hír hallatára...)

 

Ha már jurta: Hogy van az, hogy feljelentesz és minden fórumon mocskolsz egy négy-gyermekes családapát, hogy ő gyújtotta rád a jurtát? És miért jelented fel a párját, azt az embert, nőt, Anyát, akit gyermeked Anyának szólít, és aki ápolja, oktatja, gondoskodik róla?

 

Hogy van az, hogy ha már világgá kürtölted, hogy „Gonosz Emberek” felgyújtották a jurtád, ha volt nyomozás, akkor most olyan nagy kusba vagy? Mi lett az eredmény? EZT miért nem kürtölted világra???

 

Zombinika! Hogy van ez?

 

Hogy van az, hogy a leégett jurtád helyén két nap múlva állt egy jurta?

 

Zombinika! Hogy van ez?

 

Hogy van az, hogy a gázpalackok amiket használtál – persze a fan-klubb erről mit sem tud – nem robbantak fel? Vagy ha felrobbantak, miért nem hallották a 100-300-500 méterre lakók? Ha felrobbantak a tűzvizsgálók miért nem találták meg a maradványokat?

 

Miért is egy 1 km-re élő tisztes családot vádolsz, hogy „röhögve nézték, ahogy leég”, amikor 100-300-500 méterre vannak szomszédaid és egyébként nyakig-érő köd volt?

 

Hogy van az, hogy te a szeretet útját járod, miközben idén hatszor!!! jelentetted fel a volt férjed, egyszer pedig a párját? (Négyszer a gyámügyön, kétszer a rendőrségen...)

 

Hogy van az, hogy azt hazudod mindenhol, hogy a gyerekről azért nem teszel fel képet, mert az apja nem járul hozzá?

 

Hogy van az, hogy idén januártól a gyermekedet egyszer sem látogattad meg, holott ez számtalanszor felajánlották neked?

 

Zombinika! Hogy van ez?

 

Hogy van az, hogy azt hazudod azért költöztél el, mert a „Gonosz Emberek” elüldöztek, holott a hatóságok elől bujkálsz?

 

Miért nem mentél el a gyermeked születésnapjára, mikor a fél rokonságod jelen volt és fel lett neked ajánlva, hogy kocsival hozunk-viszünk (ez alatt is a gyerekkel lehetsz)?

 

Miért hazudod az éppen aktuális - megvezetett - párodnak, hogy félsz a gyereket meglátogatni, mikor fel lett ajánlva, hogy harmadik fél jelenlétében is történhet. (Legutóbb éppen Édesanyád volt nálunk, mikor te itt guberáltál a szeméttelepeden, de a gyerekedhez nem jöttél fel...)

 

Hogy van az, hogy a gyerekedtől ellopod a földjét, melyet Édesapja azért vett, hogy róla gondoskodjon?

 

Ha már ellopod, hogy van az, hogy – bár jeleztük neked, hogy társtulajdonosként elővásárlási jogunkkal élnénk – de TE idegennek adod inkább el? De tényleg, hogy van ez??? ENNYIRE hitvány vagy?

 

Hogy van az, hogy amikor a Földbizottság nekünk ítéli – elővásárlási jog címén a földet - Te még ide küldöd ezt a nyomorultat, hogy az itt hagyott szemétből kiguberáljon még ezt-azt???

 

Zombinika! Hogy van ez?

 

Hogy van az, hogy miközben széthazudod az életed, embereket hülyítesz és biztatsz „öngyilkosságra”, itt hagytál 2-3 teherautó szemetet? Hogy van ez? Bioszingli...

 

Mikor gyűjtesz adományt arra, hogy az általad évek alatt lelakott, összeszemetelt területet megtisztítsátok?

 

Apropó adomány: A kibontatlan adomány dobozokat is elvihetnéd innen végre a p i c s á b a !

 

És mikor szervezel a rajongó klubodból önkénteseket, akik kijönnek és elviszik ezt a sok szart? A rengeteg elégetett műanyagot, szétdobált törött üveget, beton, tégla, cserép törmeléket. Mikor viszed el a szarod???

 

Hogy van az, hogy mindenki hülye körülötted? Hogy hisznek neked? A régi pincéd, melyet annyiszor posztoltál, magától beomlott. Maga alá temette a sok befőttet, még jó hogy te vagy a gyermeked nem volt benne... EZT miért nem posztolod?

 

Zombinika! Hogy van ez?

 

Kérdezem: Így sok év távlatából miért használod még a nevem??? De komolyan...

Miért? Ha Édesapád – az a szent ember – aki mellesleg ott hagyott gyermek korodban és elindított a zombiság felé, az akinek minden bűnét megbocsátod, ha PÉNZEL, ha támogatja könyvkiadásod – szóval az ő neve miért nem jó? Miért használod még az egykori férjed a „Gonosz Ember” nevét?

 

Zombinika! Hogy van ez?

 

És egy utolsó kérdés: Most, hogy eladtad a földed meddig akarsz még visszajárni ide guberálni? Tényleg megéri? Turkálni a szemétben? Utazni több száz kilométert ilyen szarokért? Vagy ENNYIRE zombi vagy?

 

 

Zombinika! Hogy van ez?