Eladó felszerelés és eszközök

2016.01.25 18:14

Kedves Barátaim!

 

A tanyánk építése során sokféle eszközt, felszerelést beszereztem. Most, hogy már kialakult a működő gazdaság a feleslegektől megválnék. Ezeknek az eszközöknek a nagy része ma már nehezen fellelhető. Többségük hagyatékból származik és sokukért a fél országot átutaztam vagy éppen a határon túlra mentem.

 

A tavasz beálltával szeretném rendbe tenni a portát, így szépen sorjában lefotózom és felrakom majd ezeket az eszközöket. Elsősorban olyan embereknek ajánlom, akik éppen elindultak az önellátó élet felé, vagy éppen már ezt az utat tapossák. 

 

A Jóisten segedelmével jelentős túlszaporulattal is rendelkezem, így ezekből is áruba bocsátok. Szívemnek mind kedves, mind ugyan olyan, ezért kedvedre válogathatsz.

 

A fentieket először ezen az oldalon fogom meghirdetni, így jó ha időnként benézel, hátha találsz neked valót. Később azokba a fészbuk csoportokban hirdetem, amelyek ilyesmivel foglalkoznak, végezetül pedig a jófogáson. 

 

Ezek a tárgyak felszerelések némelyike különös értéket képvisel. Nem csak pénzért adom, az általad megtermelt javakat, termékeket az árba beszámítom. De akár kétkezi munkával is megválthatod.

 

Végezetül egy kis ízelítő, hogy mik kerülnek majd fel ide.

 

Lovas eszközök:

Vetőgép, kétkerekű laptika, lovas ekék, ekekapák és alkatrészek.

 

Gépek:

MIA motor, különböző méretű 3 fázisú motorok. 5kW-os 3 fázisú katonai aggregátor, 1 kW-os generátor, Köves kisipari malom (kisközösségeknek) 40 cm-es malomkővel.

Sthil és husqvarna láncfűrészek (ipari) nagyon jó állapotban.

 

Különlegességek:

Diesel MIA motor és működő Stirling motor.

 

Egyebek:

Hordozható cserépkályha - kicsi, mindössze 2 csempe méretű ritkaság! Terepre való elektromos roller 500w-os motorral. Három darab – rendszám nélküli – utánfutó. Ebből egy billenő platós, erdészeti és két kicsi. Hibátlan CB rádiók.

 

Turkáló:

A kézi hajtású gépek, stirling motor, gravitációs motor építéséhez beszerzett több kilónyi alkatrész vasárban (50-Ft/kg) Régi jól működő színes tévé, működő használaton kívüli számítógépek és okos-telefonok, bontatlan csomagolású vezeték nélküli telefonok, működő nyomtatók, konyhai felszerelések, porcelánok, dísztárgyak – gombokért vagy tábla csokiért elvihetőek.

 

Állatok:

Vágnivaló bárányok gyönyörű téli bundával, mely olcsón kikészíthető (adom a kapcsolatot). Vemhes fiatal 1-3 éves anyajuhok - gyimesi rackák és egy darab gyimesi racka kos.

Hucul választási csikó. Törpemalacok: anyamalacok és kismalacok folyamatosan.

 

A fotókat hamarosan feltöltöm, addig tessék gondolkodni!