A Szeretet jegyében

2017.01.19 14:39

A Szeretet jegyében – „Na erre varrjál gombot!”

 

És igen.

Aki a harag, a sötétség és a gyűlölet útját járja, az egy egyre szűkülő, egyre gyorsuló spirálban ereszkedik lejjebb és lejjebb. Erről fogok most írni.

 

Na de akkor mi ez a cím: „A Szeretet jegyében”?

Hát egyrészt megpróbálok nem a hatása alá kerülni ennek a másik által gerjesztett örvénynek, másrészt bemutatom, hogy mindezt a „szeretet jegyében” teszi ő, a béke harcosa.

Bár milyen béke az amiért harcolni kell?

 

A történet előzménye, hogy feltettem egy írást „Van lejjebb?” címmel...

És volt.

Mert Valaki magára ismert, magára vette és ahelyett, hogy hamut szórt volna a fejére, elkezdett meséket költeni, hogy az nem így, nem úgy. A rajongó-tábor meg egyenesen odáig vetemedett, hogy arra biztatta, hogy hamis vád címen jelentsen fel.

Illetve mivel azt publikálta, hogy a „tűz elemésztett mindent, a tüzelőmet is” - így egyesek még arra is vállalkoznának, hogy elmenjenek segíteni – fát lopni.

 

Ezek az emberek agy-mosottak, vagy inkább agyhalottak.

A tüzelő ugyanis jóval távolabb állt a tűzesettől, és nem égett el. Persze a mínusz 20 fokban minden tüzelő kevés, - főleg ha valaki sátorban lakik - és ha már három éve lopjuk az erdőt, akkor most miért ne? És ha már van mikrobusz és láncfűrész, amely tegnap is egész nap zúgott – az önellátás és környezettudatosság jegyében – akkor hajrá!

 

Ez a „környezettudatosságban” megsértett személy – egyébként számomra szintén agyhalott, ráadásul olyasmit írt a cikk szerzőjéről – azaz rólam, hogy ellenem három nyomozás is folyik...

 

Szóval hamis vád...

Hát rendben.

Ha kiborítod a bilit, akkor bizony szaros leszel?

 

Valóban folyik ellenem egy nyomozás, amelyről pont ezért nem nyilatkozhatok. Arról azonban írhatok, hogyan csaltak kelepcébe – „a szeretet jegyében!”

 

Arról is írhatok, hogy ma kaptam kézhez egy nyomozás megszüntető határozatot...

Melyben valaki – név szerint engem és csakis engem feljelentett, amolyan „kabát lopás” pitiáner ügyében. Feljelentését arra alapozta, hogy egy közelben élő – környezettudatos és önellátó szomszédom, aki békességben és szeretetben él – LÁTTA, hogy én így és így...

Felbujtás - „a szeretet jegyében!”

 

Így hát a „barát” feljelentett ENGEM (nem, nem ismeretlen tettest) és rám küldte a TEK-et.

Mindezt a „szeretet jegyében!”

 

Az ügy lezárult, holnap – a fan-club javaslatai és ötletei alapján – feljelentést teszek hamis vád bűntette ügyében. Mellé indítok egy polgári pert, - jelentős kártérítéssel – jó hírnév megsértése címen.

 

Mellesleg köszönöm az ötleteket!

 

A harmadik ügyről nem tudok, nincs ilyen, így ez is hamis vád – „a szeretet jegyében!”

De szerintem az illető elszólta magát és egészen bizonyos vagyok benne, hogy lesz ügy, azaz már fel is jelentett - „a szeretet jegyében!”

 

Ez olyannyira biztos, mint ahogyan régebben a fészbukon kiposztoltam: „Nem vagyok bűnöző, nem követtem el semmit és nem akarok öngyilkos lenni. Így ha holnap a TEK lerohan, közlöm, nem követtem el semmit...” - és pár hét múlva ott is volt a kommandó. „A szeretet jegyében!”

 

A szeretet jegyében!

 

Ha holnap esetleg öngyilkos lennék, vagy „vadászbaleset érne” - értsd: eltalál egy kósza golyó miközben sétálok az erdőn, - tudnod kell, hogy mindez „a szeretet jegyében” történt.

 

Sokan úgy gondolják, egy szélsőséges alak vagyok, akit vagy szeretni, vagy gyűlölni lehet, de inkább az utolsó. Főként elavult értékrendem és szókimondásom miatt, nem könnyű kijönni velem.

Valószínűleg igazuk van.

Lehet, hogy egy szélsőség vagyok, egy „békétlen” ember – bár csodálatos életet élek nagy családommal itt a hegyen (és minden mást leszarok). De akkor a másik egy pszichopata... Természetesen „a szeretet jegyében!”

 

Úgy gondolom, hogy az, hogy valaki BETEG, nem mentség.

A jog alapján is csak enyhítő körülmény.

Még ha a „szeretet jegyében” él is.

 

- Áldás! -

Nem mentség!