A gyakorlatban...

2014.05.16 15:24

Tisztelettel ölni…

Furcsán hangozhat ez a szópáros. Legalábbis pacifistáknak, hippiknek.
De aki megéli, az tudja a különbséget gyilkolás és ölés között. Hétvégén én is, mi is megtapasztaltuk mit is jelent ez pontosan. 


Tisztelet…

A mai világban a emberek között sem jellemző, nemhogy az állatok felé tanúsított tisztelet. Gyakoroljátok, tapasztaljátok meg és egyből kitűnik a különbség. Mondom én ezt, mint pesti srác, akinek élete első kis fekete báránya volt ez:)

 

-Ki akarja csinálni? - kérdezte Katsumoto.
Hezitáltam, vártam, hátha majd valaki más. De aztán belegondoltam: Mi a különbség a között, ha elolvasom itt a listán, vagy csak egyszerűen végignézem, hogy mások hogyan csinálják? Szerintem semmi. Úgyhogy bevállaltam és rájöttem, hogy én is meg tudom csinálni. Te is. És aztán egymagam lenyúztam és kibeleztem. (Köszi Áron, hogy átadtad a lehetőséget.)

 

Aztán lassan eljött az est is, még ketten érkeztek és elkezdődött a harc…

Persze csak játékos formában, de a végére még az is teljes odaadással (és nagy mosollyal az arcán) küzdött, aki eleinte furcsállta az egészet.

 

Összefoglalva a hétvégét, tanultam, játszottam, játszva tanultam, de legfőképp jól éreztem magam. Nem az első és nem az utolsó alkalom volt. Ne csak olvasd, tapasztald meg te is!

 

- Véger Ákos -